Öljynvaihto

Maamme sääolosuhteet asettavat omat vaatimuksensa autojen ja koneiden voitelulle – pitäähän niiden toimia kovillakin pakkasilla. Moottorien on toisaalta toimittava myös korkeissa käyttölämpötiloissa, raskaastikin kuormitettuna. Tämä edellyttää sääolosuhteisiin räätälöityjä voiteluaineita, joiden laadusta ei voi tinkiä. 
Autojen moottorit – niiden käyttötarkoituksista puhumattakaan – ovat erilaisia. Siksi voiteluaineille asetetaan tarkoin määriteltyjä vaatimuksia.

Öljyn  vaihtovälit on muuttunut huomattavasti, ja autoon yleensä voidaan valita normaalin tai longlife öljyn käytöstä.

  • Nyrkkisääntönä
  • Normaali huoltoväli 1v/15000km
  • Longlife huoltoväli 2v/30000km

 

Öljytoimittajat

Mobil Öljyt

Öljyvalitsin Mobil

Nimi laadun takeena

Mobil 1 -öljyjen korkea laatu varmistetaan paitsi ensiluokkaisella tuotekehityksellä, myös tarkasti kontrolloiduilla valmistusprosesseilla. Mobil™ on ensimmäinen öljy-yhtiö, jolle on myönnetty ISO 9000 -standardin Euroopan laajuinen laatusertifikaatti. Ympäristön jatkuva huomiointi onkin olennainen osa tuotekehitystämme.

 

Total Öljyt

Öljyvalitsin Total

MIKSI KANNATTAA VALITA​ TOTALIN MOOTTORIÖLJY?

Tutkimus, innovaatio ja kehitys ovat TOTALin toiminnan kulmakivet. Yrityksen eri puolilla maailmaa sijaitsevissa kolmessa tutkimus- ja kehityskeskuksessa työskentelevillä teknikoilla on käytettävissään huippumodernia teknologiaa ja laitteistoja. Niiden avulla kehitetään tulevaisuuden tuotteita. Uusien moottoriöljyjen kehitystyössä on tuotettava erittäin laadukkaita voiteluaineita, jotka suojaavat moottoria optimaalisesti ja vähentävät samalla polttoaineenkulutusta sekä pienentävät ympäristöhaittoja.